Jeg er en person af hankøn der heder Michael Corty Spetzler. Jeg er født d. 6. Juni 1983 på Fredericia sygehus.

Jeg har gået i folkeskole på Skansevejens skole i Fredericia, og så har jeg taget 10. klasse på efterskolen HNIE (Himmelbjergegnens Natur og idræts Efterskole). Derefter har jeg gået 3 år på HTX i middelfart, for at blive student :)

Jeg arbejder på Sydjyllands Postcenter i Erritsø, i afdelingen driftsupport hvor jeg arbejder med driftopfølgning og logistik... :)

I min fritid bruger jeg tiden sammen med kæresten, vennerne eller sider herhjemme og hygger mig eller sover.. :)


Her er der et flot billede af mig :)

Michael Spetzler

 Information om siden:
Først og fremmest så er denne side lavet kun for min egen skyld. Der er altså ikke meget mere end ubrugelige informationer om ting som jeg interessere mig for. Der er en masse billeder som man kan se igennem her på siden, som nok er det eneste du kan bruge til noget. Hvis der er et billede af dig, og du ikke vil have det herinde må du kontakte mig og jeg skal få det fjernet hurtigst muligt. Undskyld hvis det sker.

Denne side er lavet i EditPlus! Programmet kan ses på deres hjemmeside som er:
www.editplus.com
I dette program skal man sidde og lave siderne i ren kode, altså lidt ligesom hvis man brugte et simpelt program som "Notepad". Den eneste forskel er at i EditPlus har koden (de forskellige tags) fået tildelt farve så det er nemmere at finde rundt i. Et screenshot af dette burde kunne ses på deres hjemmeside.

Hvis du overvejer at ville i gang med din egen side er der mange programmer at vælge i mellem. Jeg mener ikke at det er nemmest at kode i ren kode, men der er mere udfordring i det. Så hvis du vil starte kan jeg kun råde dig til at bruge EditPlus!

Domænet spetzler.dk er købt hos
www.scannet.dk som så er rettet mod min onkels server, som hermed lige kan få en tak med på vejen.

Mere info følger.. Måske


Her kan du tilføje siden i foretrukne: www.spetzler.dk

Nedenunder kan du se at siden er valideret korrekt:
Valid XHTML 1.0! Valid CSS!